Tjänster

Auraläsning och medial vägledning-

på mottagningen eller via SkypeLivet har lite då och då sina prövningar och sina vägval som ibland kan vara svårt att se en lösning på eller hantera, och då kan vi med våra mediala förmågor och kunskap hjälpa och stödja dig att försöka se situationen i sin helhet och även få information för att hjälpa dig att bli medveten om eventuella lösningar och vägar framåt. Du kan ha frågor om livet, kärlek, arbete, relation m.m. som Mellie kan hjälpa dig att svara på. Under den mediala sittningen kan Mellie även ta kontakt och få hjälp av dina skyddsänglar eller andlig vägledare att få fram eventuella budskap till dig. Under en medial vägledning kan du även välja att vi pratar om din egna mediala/andliga utveckling och få råd, tips och stöd i detta.

 

Pris:

Det går även att kombinera vägledning med healing, och kostnaden är då också enligt nedan.

 

30 min           400 kr

45 min           550 kr

60 min           700 kr

Healing och chakrabalansering


Mystic light´s healingsession är en blandad form av chakrabalansering, healing och taktil beröring, där healern dels går igenom chakra för chakra och balanserar och healar, Mellie använder sig även av flera andra olika tekniker  bl.a. reiki, angelic reiki, shamanskt/mystiskt energiarbete, Healing Touch och gamla Hopi-tekniker för att få en så djupgående energihealing som möjligt. Healingen får igång flödet i din energi, tar bort stagnerad energi och höjer energinivån. Mellie har även speciella tekniker mot fysisk smärta i huvud och muskler på kroppen m.m. Detta är ett multidimensionellt helande och påverkar dig på olika plan och hjälper dig och din kropp till helande.

 

Pris: 


40 min      500 kr 

Husbesök vid husrensning

Husbesök - energirensning, ev. själshjälp

 

Mellie gör husbesök inom Stockholms län för energirensning av  tyngre energier, och att hjälpa eventuella vilsna själar över till andra sidan. Ibland är det bara gamla släktingar/vänner från andra sidan som vill göra sig hörda och ge budskap. Många kan ibland tro att det "spökar" i deras hem, men att det i själva verket ibland bara är gammal minnesenergi som känns, och det är bra att lära sig att förstå skillnaden.

Tidsmässigt brukar det ta mellan ca 1-3 timmar, beroende på vad det är som behövs hjälp med. När det gäller vanlig energirensning för mindre lägenheter så brukar det endast ta 1 timme, medans med större hus(ytor) så tar det längre tid. När det gäller att hjälpa vilsna själar så går det inte att beräkna någon speciell tid i förväg.

 

Pris:

Lägenhet/Hus/gård/lokal            900 kr/timme

KBT- och ACT- coachning

Mellie är utbildad KBT- och ACT-coach och coachar dig i det du behöver hjälp med i livet. Det kan vara t.e.x. stress, depression, stärka din självkänsla, separation, arbetslivet, kärleksrelation/relation, fobier, ångest, hjälp att nå dina mål, mindfulness, meditation m.m.


PRIS:     60 minuter   -   700 kr           

Mentorskap

Är Du redo att jobba med Ditt inre och Din utveckling?

I detta personliga mentorskapsprogram så hjälper Mellie dig på Din väg och ger dig mycket information och praktiska övningar för personligt, medialt och andligt utvecklande. Det är en lång inre resa som kräver disciplin, fokus och tålamod. Mellie är med dig på vägen som mentor.


Mentorskapsprogrammet innehåller både fysiska träffar, samtal via skype eller telefon, samt mailkontakt.


För mer information och prisuppgift, kontakta Mellie på mail: info@mysticlight.se. 

Övriga energiarbeten och eventsMellie gör även andra individuella energiarbeten och har mångårig erfarenhet och bred kunskap, så kontakta Mellie om det är något ni behöver hjälp med. 

Mellie jobbar också ibland på olika företagsevent och privata tillställningar på uppdrag som medium, vilket har varit väldigt uppskattat och många nöjda kunder som återkommer.Information om avbokning:

Avbokning vid bokad tid bör ske i god tid och senast 3 timmar före bokad sittning/session, så att andra kan få möjlighet att använda den tiden.