Kurser/Workshops

Aktuella kurser/workshops/ceremonier
.
WORKSHOPSSERIE : "ENERGIARBETE I FOKUS" 

Denna workshop är uppdelad på fyra onsdagskvällar i rad, med start onsdagen den 6/11 kl 19.15-21.15. 

Detta är en workshop-serie där vi går igenom olika energiarbete och praktiserar mycket så att du kan få tekniker och nycklar att öppna dina inre dörrar till en magisk obegränsad värld och utvecklas. Denna workshop-serie är för dig som redan kan lite baskunskaper sedan tidigare om meditation och om aura och chakra, skyddsänglar och guider. Du kan naturligtvis komma bara någon enstaka gång om du känner att ett visst ämne intresserar dig.

PRIS: Du betalar 130 kr per gång via Swish eller kontant, på plats.

PLATS: Dansstudion TÅP STUDIO, Grev Turegatan 62, nära T-banestation Stadion, Stockholm. Lokalen är på källarplan med ingång utifrån.


Del 1 - Akasha.
Onsdag den 6/11. Kl: 19.15-21.15.
Grundliga kunskaper i hur du arbetar i Akasha, samt många olika praktiska övningar.

Del 2 - Universella och kosmiska lagar.
Onsdag den 13/11. Kl: 19.15-21.15.
Vi lär oss olika universella och kosmiska lagar för att förstå och kunna leva bättre i våra liv.

Del 3 - Djupt inre arbete för Din utveckling.
Onsdag den 20/11. Kl: 19.15-21.15.
Vi övar på djupdykning i ditt inre med olika metoder för att förstå dig själv och för Din utveckling. Eventuellt lossar vi på lite blockeringar och vi jobbar med våra styrkor och svagheter. Vi gör djupt energiarbete och jobbar även i godkända utformade KBT-mallar (Kognitiv beteende terapi) för att lära känna oss själva mer.

Del 4 - Mystiskt energiarbete och magi.
Onsdag den 27/11. Kl: 19.15-21.15.
För er som vill få in mer magi i vardagen och jobba mer med ceremoniell magi och mystiskt energiarbete, så är denna workshop mycket passande. Mellie lär ut grunder i mystiskt energiarbete och magi, och det blir praktiska övningar.FÖRANMÄLAN: Du föranmäler dig via sms till 0733-96 93 51, så att vi vet hur många som kommer på respektive gång. Begränsat antal platser.

MEDTAG: Liten kudde att sätta bakom ryggen vid meditation eller på stolen för mjukare sits.

FIKA: Det bjuds på kaffe,thé, kakor och lite frukt under den korta fikapausen.


KURSLEDARE: Mellie Wahlberg, cert. medium, cert. master teacher i Angelic reiki, Healing Touch-healer, samt utbildad KBT-coach. Grundare av verksamheten Mystic light.
Har haft mottagning på tisdagar i butik Harmonikällan på söder i Stockholm under flera år. Från 1 november i år flyttar Mellie med Mystic light till Vattumannens nya lokaler på Fleminggatan 35, nära Fridhemsplan.Välkomna att kontakta Mellie för information och anmälan.Välkomna till en spännande workshop där vi lär känna oss själva och utvecklar oss!

Intensiv helgkurs i medial utveckling - grund

2 dagar


Du lär dig grunderna om att bli medveten om ditt energisystem, aura och chakran och hur det fungerar, psykometri, samt att du lär dig känna och hantera olika energier och energirensning i auran och i ditt hem. Vi går också igenom hur du får kontakt med dina andliga vägledare/guider m.m. Du får flera verktyg att kunna få bättre kontakt med ditt inre för att fortsätta på din mediala och andliga utveckling och vi övar även på att få svar på våra frågor genom att koppla upp oss i Akasha.

Det blir mycket praktiska intensiva övningar och många magiska upplevelser under dessa två dagar.

Kursens totala timmar: 8 timmar.

Fikapaus ingår

Intensiv helgkurs i medial utveckling - fortsättning

2 dagar


Denna helgkurs är en fortsättning och man behöver ha gått grundkursen eller ha tidigare kunskap om aura och chakran, hur du tar kontakt med dina skyddsänglar och andliga vägledare/guider, samt hur du får svar i Akasha. Vi kommer att fortsätta med övningar och vi får ny spännande information och kunskap om universums lagar och hur vi manifesterar i våra liv.

Kursens totala timmar: 8 timmar

Fikapaus ingår.

Workshop

Energiarbete

1 dag


Information om denna workshop kommer inom kort.

Workshop

Meditation i din vardag

1 dag


Denna workshop lär dig att slappna av mer och ger dig kunskaper i meditation. Vi övar att meditera och det är även information om mindfulness, och om hur våra tankar påverkar oss.  Det finns även möjlighet till att hyra in Mellie vid flera tillfällen för anpassad meditation. Kontakta Mellie för pris.


Workshop

Shamansk dag - Healing circle

1 dag á 4 tim

Information om denna workshop kommer inom kort.

Ceremonier


Här kommer det stå mer detaljerad information om de aktuella ceremonier som kommer att hållas av Mystic light. I nuläget finns det inga aktuella ceremonier.